Dissing Boliger

Dissing Boliger

Vores lejligheder til leje i Nordjylland. Vi udlejer boliger i en bred over det meste af Nordjylland. Kontakt os, hvis du ønsker at bliver skrevet op til en bolig.

Bolig B40 er beliggende i en mindre landsby  ca. 30 min. kørsel fra Ålborg. Lejligheden indeholder 4 soveværelser, stue, køkken og bad.

Bolig F27S er beliggende i Ålborg Øst, 4km til Ålborg Togstationen, 9km til Ålborg Lufthavn. Boligen indeholder 4 soveværelser, stue, køkken og bad.

Bolig F27-1 er beliggende i Ålborg Øst. Lejligheden indeholder 3 soveværelser, stue, køkken og bad.

Bolig G4B er beliggende tæt på Frederikshavn. Lejligheden indeholder 3 soveværelser, stue, køkken og bad.

Bolig G4C er beliggende tæt på Frederikshavn. Lejligheden indeholder 2 soveværelser, stue, køkken og bad.

Bolig G4D er beliggende tæt på Frederikshavn. Lejligheden indeholder 2 soveværelser, stue, køkken og bad.

Bolig G4E er beliggende Frederikshavn by. Det er en 3 vær. lejlighed i en ejendom med i alt  5 lejligheder. Fælles med 2 andre er der et lukket gårdmiljø med lille have. Boligen er møbleret og indeholder køkken, badeværelse, stue, 2 soveværelse og parkeringsforhold.

Bolig H28 er beliggende i Vejgaard i Ålborg 2,5km til Ålborg Togstationen, 7km til Ålborg Lufthavn. Boligen indholder 1 soveværelser, stue, køkken og bad.

Bolig K12A er beliggende i en større by, ca. 20 min. kørsel til Ålborg. Lejligheden indeholder stue, køkken, bad og 2 sengepladser.

Bolig K12B er beliggende i en større by, med ca. 20 min. kørsel til Ålborg. Lejligheden indeholder 2 soveværelser, stue, køkken og bad.

Bolig K12M er beliggende i en større by, med ca. 20 min. kørsel til Ålborg. Lejligheden indeholder 2 soveværelser, stue, køkken og bad.

Bolig K12P er beliggende i en større by, med ca. 20 min. kørsel til Ålborg. Lejligheden indeholder 1 soveværelser, stue, køkken og bad.

Bolig N8J er beliggende i Jordrup ca. 20 min. kørsel til Kolding. Boligen indeholder køkken, badeværelse, stue, 4 soveværelser med 6 sengepladser, lille have og parkeringen lige uden for.

Bolig Ø3 er beliggende i en mindre landsby  ca. 30 min. kørsel fra Ålborg. Huset indeholder 2 soveværelser, stue, køkken og bad.

Bolig Ø25A, 1 er beliggende i Nykøbing Mors. Det er en 4 vær. lejlighed i en ejendom med i alt 6 lejligheder og med eget, lukket gårdmiljø. Boligen er møbleret og indeholder køkken, badeværelse, stue, 3 soveværelse med 3 sengepladse.

Bolig S8 er beliggende i en mindre landsby  ca. 30 min. kørsel fra Ålborg. Huset indeholder 4 soveværelser, stue, køkken og bad.

Dissing Boliger

Ved alle Boliger kan du kontakte os på +45 25 75 88 32 eller mail m@motelegense.dk vedrørende yderligere information om boligerne